14 December 2017

2017 /Sourcing Summit & OM Dinershow

speaker

  • Mirella van den Berg-Drummen (1978)
    Innovation Driven Sourcing Expert, Corporate Procurement voor Royal Schiphol Group.

    Met een marketing en communicatie achtergrond startte Mirella negen jaar geleden bij de commerciële tak van Royal Schiphol Group, business area Consumer Product & Services. In  2011 maakte ze de overstap naar Corporate Procurement. Sinds 2014 is ze verantwoordelijk voor de inkoop van Digital Solutions & Digital Marketing met als specialisatie Agile & Innovatief inkopen. 

    Met een passie voor nieuwe inkoopmethodieken is Mirella altijd op zoek naar mogelijkheden om praktische inkoopmodellen te ontwikkelen en de juiste samenwerking aan te gaan én te behouden. Ze is in deze rol niet alleen een dealmaker maar vooral een matchmaker binnen een zakelijke context welke bijdraagt aan het innovatief ecosysteem.

    Royal Schiphol Group is een luchthavenonderneming  met Amsterdam Airport Schiphol als de belangrijkste luchthaven. Met ruim 63 miljoen passagiers in 2016,  is Schiphol de derde luchthaven van Europa in aantallen passagiers.

Registratie


voor de OM Dinershow 2017


De doelgroep voor dit evenement bestaat uit CIO’s/IT-directeuren, IT-managers en managers verantwoordelijk voor IT-gerelateerde onderwerpen. Toegang is kosteloos voor deze doelgroep.


Als je enige twijfel hebt of je tot deze groep behoort, stuur dan een e-mail aan events[at]ictmedia.nl.

TWEETS #OMDINERSHOW